SMART SPRAYSKUMISOLERING VID NYBYGGE

ENERGIEFFEKTIVT, HÅLLBART OCH ENKELT

Byggforskning visar att lufttät isolering är nödvändigt för att uppnå en energismart byggnad med optimal prestanda. Ett riktigt bra isolerat hus gör att koldioxidutsläppen minskar drastiskt och att husägaren år efter år kan spara mycket pengar på uppvärmningen. Rätt isolering är en sparbössa både för miljön och hushållsekonomin.

VI INSTALLERAR HEATLOK® HFO PRO

Heatlok® HFO Pro från Huntsman Building Solutions ger de egenskaper som förväntas av ett modernt, hållbart och energieffektivt hem:

  • Optimal energiprestanda
  • Förbättrad luftkvalitet året runt
  • Tystare hus där det blir ännu mer trivsamt att leva, arbeta och leka
  • Lägre elkostnader

Installationen går snabbt och smidigt av våra auktoriserade installatörer. Välkommen att kontakta oss!

POPULÄR LÖSNING VID TILLBYGGNAD

Sprayskumisolering med Heatlok® HFO Pro används både vid ombyggnation, nybyggnation och tillbyggnation. Ska fastigheten byggas ut eller ska ett garage, förråd eller gästhus byggas? Då är Heatlok® HFO Pro ett utmärkt val. De omedelbara och långsiktiga fördelarna överväger väsentligen de initiala kostnaderna för installationen.

FÖRDELAR FÖR BYGGFÖRETAG

Vi anlitas av många byggföretag som ser flera fördelar i sprayisolering. De får beprövat bra isolering som är lika ideal ur ett energi- som ett kostnadsperspektiv. Dessutom går installationen snabbt. Isoleringsarbetet blir en enkel och smidig del av byggentreprenaden.

FÖRDELAR FÖR HUSÄGAREN

Det finns också flera fördelar för husägare:

  • Sprayskumisolering är en smart året-runt-lösning. De boende håller sig varma på vintern, svala på sommaren och bekväma året runt.
  • Med Heatlok® HFO Pro kan mycket pengar sparas både när det gäller uppvärmning och kyla/AC. Vi har sett flera fall där energikostnaderna reducerats med upp till 50 %.
  • Den som investerar i sprayisolering med Heatlok® HFO Pro sparar inte bara pengar här och nu. Huset blir mer attraktivt inför en eventuell försäljning i framtiden.

I Stockholm utför vi flest uppdrag

Isolera din vind i Stockholm, vi hjälper dig!

Effektiv Isolering har sitt kontor i Skogås i södra Stockholm. I Stockholmsområdet och Mälardalen finns våra flesta kunder och uppdrag, men vi utför också isoleringsuppdrag på många fler orter i Sverige. Samtliga medarbetare har gedigen utbildning och är certifierade att installera de produkter vi erbjuder.

Välkommen att be om en kostnadsfri offert. Vi ger vårt förslag på åtgärder med en beräkning av vad det kostar.

KONTAKTA OSS

Effektiv Isolering i Sverige AB

Lyftkransvägen 13b
142 50 SKOGÅS
(visa karta)

Vad kostar det?