SPRAYISOLERING MED ÖPPEN CELL, H2FOAM LITE

EN SUCCÉPRODUKT SOM ANVÄNDS I HELA VÄRLDEN

H2Foam Lite är en stor succé när det gäller sprayisolering. Materialet är utvecklat av amerikanska Huntsman Building Solutions och har blivit en av deras flaggskeppsprodukter.

UTMÄRKT PRESTANDA

H2Foam Lite är världsledande sprayisolering med öppen cell. Skumisoleringen fyller effektivt alla sprickor och andra håligheter.

SNABB INSTALLATION = KOSTNADSBESPARING

Installationen är smidig och går snabbt, vilket gör att arbetskostnaderna hålls nere. Vi på Effektiv Isolering är certifierade att installera H2Foam Lite. Du får en dokumenterat bra produkt applicerad av en skicklig och erfaren installatör.

ÖPPEN CELL, VAD INNEBÄR DET?

H2Foam Lite är sprayisolering med öppen cell. Isoleringen har inte lika hög densitet som sprayisolering med sluten cell, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv utfyllnad. Isolering med öppen cell är lufttät och har mycket goda isoleringsegenskaper. H2Foam Lite passar utmärkt som ljudisolering och till mellanväggar och mellanbjälklag. Däremot bör sprayisolering med öppen cell inte användas till fasadisolering eller på andra platser där det kan finnas direktkontakt med vatten eller fukt. Istället används sprayisolering med stängd cell, Heatlok® HFO Pro.

Fakta

Densitet:    8 kg / m3
Brandklass: E
Värmeledningsförmåga (A):  0,037 W / (mK)
Kompressionsstyrka:  7,6 kPa
Draghållfasthet:    25 kPa

MILJÖ OCH HÅLLBARHET

H2Foam Lite är inte bara utmärkt när det gäller prestanda. Materialet är utvecklat för att vara maximalt skonsamt både för boendemiljön och miljön sedd i ett större perspektiv. Med H2Foam Lite har miljontals fastigheter fått förbättrad energieffektivisering. Produkten är lika uppskattad av fastighetsägare som byggföretag, arkitekter och installatörer.

 

FÖRDELAR MED H2FOAM LITE:

  • Noggrant testad och mycket god sammansättning av ämnen. Inga ozonnedbrytande kemikalier eller liknande.
  • Minskat oväsen och buller, eftersom luftburet buller inte lika enkelt kan passera genom väggar
  • Håller prestandan över tid

APPLIKATIONSOMRÅDEN

KRYPGRUND & KÄLLARE

Isolering och radonspärr i din krypgrund och källare. Med sprayisolering får du ett säkert stopp för lukt, fukt och radon samtidigt som du uppnår stor energibesparing.

VIND & TAK

Med sprayisolering omvandlas vinden snabbt och enkelt till varmvind och boyta. Yttertaket kan isoleras för att förbättra energiprestandan och inomhusklimatet i hela fastigheten.

NYPRODUKTION

Vi anlitas av stora och små byggherrar som efterfrågar bästa möjliga isolering. Sprayisolering ger dem flera stora fördelar jämfört med om de valt traditionell isolering.  

INDUSTRI & LANTBRUK

Fabriker, industrilokaler och lantbruksanläggningar har stora behov av effektiv isolering. Vi har de ledande produkterna och det rätta handlaget som ger ett optimalt resultat.

I Stockholm utför vi flest uppdrag

Effektiv Isolering har sitt kontor i Skogås i södra Stockholm. I Stockholmsområdet och Mälardalen finns våra flesta kunder och uppdrag, men vi utför också isoleringsuppdrag på många fler orter i Sverige. Samtliga medarbetare har gedigen utbildning och är certifierade att installera de produkter vi erbjuder.

Välkommen att be om en kostnadsfri offert. Vi ger vårt förslag på åtgärder med en beräkning av vad det kostar.

KONTAKTA OSS

Effektiv Isolering i Sverige AB

Lyftkransvägen 13b
142 50 SKOGÅS
(visa karta)

Vad kostar det?