EN TRYGG OCH ERFAREN PARTNER FÖR SPRAYISOLERING

VI BLICKADE MOT NORDAMERIKA…

…och frågade oss varför succén med sprayisolering inte hade kommit till Sverige. I USA och Kanada har sprayisolering länge haft en stor del av den totala isoleringsmarknaden och det är lätt att förstå varför. Materialet och metoden har många fördelar jämfört med traditionell isolering. Isoleringen har bättre prestanda, installationen går snabbare och investeringen är mer lönsam på längre sikt.
 

SVERIGE VAR EN NY OUTFORSKAD MARKNAD

Beslutet var enkelt när vi såg de stora möjligheterna med sprayisolering. Vi åkte till Nordamerika och lärde oss hantverket från grunden. Idag samarbetar vi med amerikanska Huntsman Building Solutions, som är ledande när det gäller produktprestanda.

Pierre Svärd, grundare av Effektiv Isolering i Sverige AB.

Stockholm är vår huvudmarknad

Effektiv Isolering har sitt kontor i Skogås i södra Stockholm. I Stockholmsområdet och Mälardalen finns våra flesta kunder och uppdrag, men vi utför också isoleringsuppdrag på många fler orter i Sverige.

HÖGSTA KVALITET OCH DE BÄSTA MATERIALVALEN

Idag är vi ett av Sveriges ledande företag när det gäller sprayisolering med polyuretan. Vi har kunskapen och erfarenheten för att utföra allt från mindre tätningar till större isoleringsentreprenader.

Problemlösning och svårisolerade områden är vår specialitet. Kontakta oss för mer information om våra produkter, lösningar och planeringsanvisningar. Vi kompromissar aldrig med materialval eller kvalitén på det utförda arbetet.

KONTAKTA OSS

Effektiv Isolering i Sverige AB

Lyftkransvägen 13b
142 50 SKOGÅS
(visa karta)

Vad kostar det?