EN TRYGG OCH ERFAREN PARTNER FÖR SPRAYISOLERING

VI BLICKADE MOT NORDAMERIKA…

…och frågade oss varför succén med sprayisolering inte hade kommit till Sverige. I USA och Kanada har sprayisolering länge haft en stor del av den totala isoleringsmarknaden och det är lätt att förstå varför. Materialet och metoden har många fördelar jämfört med traditionell isolering. Isoleringen har bättre prestanda, installationen går snabbare och investeringen är mer lönsam på längre sikt.
 

SVERIGE VAR EN NY OUTFORSKAD MARKNAD

Beslutet var enkelt när vi såg de stora möjligheterna med sprayisolering. Vi åkte till Kanada och lärde oss hantverket från grunden av Demilec, som under decennier drivit utvecklingen när det gäller produkter för sprayisolering. Året var 2011 och vi blev certifierade installatörer av Demilec och tog med oss kunskaperna och produkterna hem till Sverige.

Pierre Svärd, grundare av Effektiv Isolering i Sverige AB.

STOR EFTERFRÅGAN GAV FLER LOKALKONTOR

Vi startade i Stockholm men det dröjde inte särskilt länge förrän förfrågningar kom från hela Sverige. Det blev naturligt att Effektiv Isolering skulle expandera utanför Stockholm. Men på vilket sätt?

Expansionen har genomförts varsamt genom auktoriserade återförsäljare som nu utgör lokalkontor i Malmö, Norrköping, Västerås, Hudiksvall, Örnsköldsvik och Umeå. Lokalkontorens geografiska spridning gör det naturligt att utföra uppdrag över hela Sverige.

HÖGSTA KVALITET OCH DE BÄSTA MATERIALVALEN

Idag är vi ett av Sveriges ledande företag när det gäller sprayisolering med polyuretan. Vi har kunskapen och erfarenheten för att utföra allt från mindre tätningar till större isoleringsentreprenader.

Problemlösning och svårisolerade områden är vår specialitet. Kontakta oss för mer information om våra produkter, lösningar och planeringsanvisningar. Vi kompromissar aldrig med materialval eller kvalitén på det utförda arbetet.

KONTAKTA OSS

Effektiv Isolering i Sverige AB

Lyftkransvägen 13b
142 50 SKOGÅS
(visa karta)

Begär offert